Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για Φοφανά – Θέλει 10-12 εκατ. λίρες»

«Η Τσέλσι απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για Φοφανά – Θέλει 10-12 εκατ. λίρες»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/9/2024 17:32
Η Τσέλσι απέρριψε την εναρκτήρια πρόταση της ΑΕΚ για τον Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά όπως αναφέρει το αγγλικό TEAMtalk, προσθέτοντας πως οι «μπλε» κοστολογούν τον Ιβοριανό επιθετικό στα 10-12 εκατ. λίρες συν μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Στο κενό έπεσε η πρώτη απόπειρα της ΑΕΚ για την απόκτηση του Νταβίντ Ντάστρο Φοφανά σύμφωνα τουλάχιστον με το TEAMtalk.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η Τσέλσι απέρριψε την εναρκτήρια πρόταση της ΑΕΚ, με την «Ένωση» να επιθυμεί το δανεισμό του Ιβοριανού επιθετικού ενώ οι «μπλε» θα προτιμούσαν να πουλήσουν τον παίκτη για να βοηθήσει στην ισορροπία των ισολογισμών.

Οι Λονδρέζοι κοστολογούν το ποσό των 10-12 εκατ. λιρών για τον 21χρονο σέντερ φορ επιθυμώντας παράλληλα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Φοφανά, ο οποίος εντάχθηκε στην Τσέλσι τον Ιανουάριο του 2023 από τη νορβηγική ομάδα Μόλντε, αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός σε Ουνιόν Βερολίνου και Μπέρνλι. Με την γερμανική ομάδα σκόραρε δύο γκολ σε 17 αγώνες προτού ανακληθεί από την Τσέλσι τον Γενάρη για να δωθεί δανεικός στην Μπέρνλι. Με τους «κλάρετς» ο διεθνής φορ σημείωσε τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε 15 παιχνίδια αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει τον υποβιβασμό τους στην Τσάμπιονσιπ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.