Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Τσέλσι άφησε εκτός τον Κόουλ Πάλμερ από την ευρωπαϊκή της λίστα!

Η Τσέλσι άφησε εκτός τον Κόουλ Πάλμερ από την ευρωπαϊκή της λίστα!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/9/2024 17:20
Ο Έντσο Μαρέσκα επιφύλασσε μία έκπληξη στη λίστα της Τσέλσι για το Κόνφερενς Λιγκ καθώς αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Κόουλ Πάλμερ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Λονδίνου την περσινή σεζόν και δεύτερος της Πρέμιερ Λιγκ (22 γκολ) πίσω μόνο από τον Χάαλαντ.

Ο Ιταλός προπονητής ωστόσο δεν συμπεριέλαβε τον 22χρονο άσο στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας κι αυτό σημαίνει πως ο Πάλμερ δεν θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ στις 24 Οκτωβρίου όταν η Τσέλσι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό.

Το μεγάλο ρόστερ των «μπλε» αλλά και το επιβαρυμένο πρόγραμμα που έχουν μέσα στη σεζόν οδήγησαν τον Μαρέσκα στην απόφαση να αφήσει εκτός έναν από τους καλύτερους, αν όχι τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Βέβαια η Τσέλσι θα έχει τη δυνατότητα στην επόμενη φάση, όταν κι αν πάρει βέβαια την πρόκριση, να αλλάξει τη λίστα της και να δηλώσει τον Πάλμερ

Η λίστα:

Σάντσες, Γιόργκενσεν, Μπέργκστρομ, Ντισασί, Κουκουρέγια, Ανταραμπιόγιο, Μπαντιασίλ, Τζέιμς, Γκούστο, Βέιγκα, Φερνάντες, Μαντουέκε, Τσουκγουεμέκα, Ντιούσμπερι-Χολ, Καϊσέδο, Κασαντέι, Νέτο, Μούντρικ, Φέλιξ, Τζάκσον, Ενκουνκού, Σάντσο, Γκουιού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.