Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το να κατακτήσεις Euro με την Πορτογαλία είναι σαν να πήρες Μουντιάλ»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Το να κατακτήσεις Euro με την Πορτογαλία είναι σαν να πήρες Μουντιάλ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/9/2024 11:28
Πανευτυχής ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αγώνα της πρεμιέρας του Nations League, στον οποίο η Πορτογαλία επικράτησε της Κροατίας με 2-1, με τον ίδιο να σκοράρει το 900ο γκολ της μυθικής καριέρας του.

Ο 39χρονος επιθετικός της Αλ Νασρ, που έχει αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως θέλει να φτάσει κάποτε τα 1000 γκολ, τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη «Χβάρτσκα» πως το επίτευγμα των 900 τερμάτων είναι ένα μοναδικό ορόσημο στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία, το οποίο πέτυχε με σκληρή δουλειά, προχωρώντας παράλληλα και σε μια δήλωση που δημιούργησε «ντόρο» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ισοσκελίζοντας την κατάκτηση του Euro με την Πορτογαλία με ένα Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του CR7:

«Σημαίνει πολλά το γκολ που πέτυχα. ήθελα εδώ και καιρό να φτάσω στον στόχο των 900 γκολ. Ήξερα πως θα φτάσω το νούμερο αυτό καθώς από τη στιγμή που συνεχίζω να παίζω, ήταν φυσιολογικό να συμβεί. Συγκινήθηκα επειδή ήταν ένα γκολ-ορόσημο. Μοιάζει με αρκετά άλλα ορόσημα αλλά μόνο εγώ ξέρω και οι άνθρωποι γύρω μου, πόσο σκληρό είναι να δουλεύεις κάθε ημέρα, να είσαι σε καλή κατάσταση σωματικά και ψυχολογικά, να βάζεις 900 γκολ. Είναι ένα μοναδικό ορόσημο στην καριέρα μου.

Το να κατακτήσεις Euro με την Πορτογαλία είναι αντίστοιχο με το να κατακτήσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω ήδη κατακτήσει δύο τρόπαια με την Πορτογαλία που ήθελα πραγματικά. Δεν μου δίνει κίνητρο αυτό, αυτό που μου δίνει κίνητρο είναι πως απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και τα ρεκόρ έρχονται φυσιολογικά»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.