Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Στον Ολυμπιακό ήθελαν όλη την ώρα να νικάμε»

Μαρτίνς: «Στον Ολυμπιακό ήθελαν όλη την ώρα να νικάμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/9/2024 15:08
Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την επιτυχημένη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ο οποίος πλέον εργάζεται στην Αλ Γκαράφα, αναφέρθηκε στους «ερυθρόλευκους» και στις απαιτήσεις που υπήρχαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να δουλέψει στην Αγγλία θεωρώντας ότι του ταιριάζει το στιλ ποδοσφαίρου στο Νησί.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση στον Ολυμπιακό. Όλη την ώρα στον Ολυμπιακό ήθελαν να νικάμε. Ήταν πραγματικά τέσσερα καλά χρόνια. Δεν κερδίσαμε τίποτα την πρώτη χρονιά, αλλά δημιουργήσαμε μια μεγάλη ομάδα με νέους παίκτες και όλοι αντιλήφθηκαν την φιλοσοφία μας. Ήταν μια εντελώς νέα ομάδα. Χρειάζονταν ένα φρεσκάρισμα και έτσι αλλάξαμε τα πάντα.

Έπρεπε να σταματήσουμε λόγω κορονοϊού. Η ομάδα βρισκόταν σε φανταστική φόρμα. Μετά από την πανδημία δεν ήταν το ίδιο. Είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν ήθελα να αφήσω τον Ολυμπιακό. Αφού έφυγα, δέχθηκα προτάσεις από την Championship αλλά δεν πίστευα σε εκείνα τα πρότζεκτ. Η Αγγλία όμως είναι ένα ποδοσφαιρικό έθνος, το καλύτερο όλων. Μια μέρα θα πρέπει να πάω εκεί γιατί μου αρέσει

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.