Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H AEK εξετάζει την απόκτηση του Πιερό

H AEK εξετάζει την απόκτηση του Πιερό

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/9/2024 15:11
H AEK φαίνεται πως έχει ψηλά στη λίστα της το όνομα του Φραντζί Πιερό της Μακάμπι Χάιφα και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρχουν και σημαντικές εξελίξεις.

Η Ένωση είναι δεδομένο πως κινείται για την απόκτηση ενός επιθετικό, ο Φοφανά της Τσέλσι αποτελούσε εδώ και καιρό την πρώτη επιλογή όμως η περίπτωση του είναι δύσκολη και δεν μοιάζει στο τέλος να υπάρχει αίσια κατάληξη.

Στην ΑΕΚ βέβαια έχουν εναλλακτικές και η βασική από αυτές είναι ο Φραντζί Πιερό. Ο φορ από την Αϊτή αγωνίζεται στη Μακάμπι Χάιφα και έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο όμως η μεταγραφή του είναι αρκετά πιθανή.

Στο Ισραήλ μάλιστα κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ ύψους 3.5 εκατ. ευρώ για τον παίκτη στον οποίον προτείνουν τριετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα σύμφωνα πάντα με το https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=482912 οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία και η Μακάμπι, η οποία πήρε τον Πιερό από την Γκινγκάμπ το 2021 για 1.6 εκατ. ευρώ, έχει βρει ήδη τους πιθανούς αντικαταστάτες του παίκτη της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.