Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Δύσκολο να μείνει στη Μακάμπι Χάιφα ο Πιερό, "κλείνει" η συμφωνία με την ΑΕΚ»

«Δύσκολο να μείνει στη Μακάμπι Χάιφα ο Πιερό, "κλείνει" η συμφωνία με την ΑΕΚ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/9/2024 19:34
Κοντά στο να αφήσει τη Μακάμπι Χάιφα για λογαριασμό της ΑΕΚ φέρεται να είναι ο Φραντζί Πιερό, όπως αποκαλύπτουν μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ.

Ο επιθετικός από την Αϊτή φαίνεται να είναι ο εκλεκτός για τη γραμμή κρούσης της Ένωσης μιας και η περίπτωση του Φοφανά οδηγείται σε οριστικό «ναυάγιο», με το «Sport5» νωρίτερα να αναφέρει πως η Μακάμπι Χάιφα πιθανότατα θα πει «αντίο» στον Φραντζί Πιερό μέσα στις επόμενες μέρες, και ήδη, ψάχνει τον αντικαταστάτη του.

Λίγο αργότερα, τη «σκυτάλη» πήρε το «One», υπογραμμίζοντας πως ο «Δικέφαλος» προσφέρει τετραετές συμβόλαιο και απολαβές που ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως στον 29χρονο άσο, τονίζοντας ότι η συμφωνία είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί:

«Ο Πιερό απομακρύνεται από τη Μακάμπι και αναμένεται να μετακομίσει στην ΑΕΚ. Η ελληνική ομάδα τού προσέφερε τετραετές συμβόλαιο με ένα εκατομμύριο ευρώ ετησίως και η συμφωνία είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί», σημείωσε στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα από το Ισραήλ, συμπληρώνοντας πως οι άνθρωποι της Μακάμπι έχουν αποδεχθεί ότι είναι δύσκολο να τον κρατήσουν λόγω της δελεαστικής προσφοράς της ΑΕΚ, ενώ η μεταγραφή πρόκειται να φτάσει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.