Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Asteras AKTOR: Στο στόχαστρο ο θρυλικός Μακελελέ!

Asteras AKTOR: Στο στόχαστρο ο θρυλικός Μακελελέ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
8/9/2024 20:36
Τον αντικαταστάτη του Μίλαν Ράσταβατς εξακολουθεί να αναζητά ο Asteras AKTOR, μετά το απρόσμενο «διαζύγιο» με τον Σέρβο προπονητή στις 3 Σεπτεμβρίου.

Οι Αρκάδες είχαν στο μυαλό τους αρχικώς τον Ρόμπι Κιν για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας τους, παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση κατέληξε σε «ναυάγιο», και για την ώρα, ο πάγκος τους είναι κενός, ενώ η επανέναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν πως στη λίστα υπάρχει το όνομα του θρυλικού Κλοντ Μακελελέ, του βετεράνου αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, της Τσέλσι και φυσικά της Εθνικής Γαλλίας, ο οποίος βέβαια σε επίπεδο προπονητικής δεν έχει κάνει τη σπουδαία καριέρα που είχε ως ποδοσφαιριστής.

Ο 51χρονος ξεκίνησε ως ασίσταντ στην Παρί Σεν Ζερμέν το 2011, ενώ το 2014 ανέλαβε τη Μπαστιά, με τη θητεία του βέβαια να είναι πολύ σύντομη, αφού αποδεσμεύθηκε μετά από ένα τετράμηνο. Ακολούθως εργάστηκε ως βοηθός στη Σουόνσι το 2017, ενώ την ίδια χρονιά έγινε προπονητής της Έουπεν για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Τέλος, από το 2019 έως το 2023, είχε πόστο στην Τσέλσι, τόσο στις Ακαδημίες, όσο και στην πρώτη ομάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.