Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα ο Πιερό

ΑΕΚ: Ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα ο Πιερό

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/9/2024 11:28
Μια «ανάσα» από το να γίνει και τυπικά παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Φραντζί Πιερό, με τους «κιτρινόμαυρους», έστω και στο παρά πέντε, να ενισχύουν την επιθετική τους γραμμή, μετά το οριστικό «ναυάγιο» με τον Νταβίντ Ντατρό Φοφανά της Τσέλσι.

Ο 29χρονος σέντερ φορ της Μακάμπι Χάιφα πρόκειται να βρεθεί σύντομα στην Ελλάδα ερχόμενος απευθείας από την πατρίδα του την Αϊτή, όπου είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το αργότερο μέχρι αύριο, Τρίτη (10/9). Θα ακολουθήσουν οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ και ύστερα θα ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο», ενώ θα ενσωματωθεί άμεσα στο σύνολο του Ματίας Αλμέιδα.

Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής του, η Ένωση, όπως αποκαλύπτουν ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, θα πληρώσει στη Μακάμπι ένα ποσό της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον θηριώδη επιθετικό, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια και θα αμείβεται με 800.000 ευρώ ετησίως.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.