Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Χατζηδιάκος δεν έκλεισε στον ΠΑΟΚ γιατί υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ομάδας να ολοκληρώσει τη συμφωνία»

«Ο Χατζηδιάκος δεν έκλεισε στον ΠΑΟΚ γιατί υπήρξε καθυστέρηση από πλευράς της ομάδας να ολοκληρώσει τη συμφωνία»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
9/9/2024 19:01
Τους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησε η μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου από την Κάλιαρι στον ΠΑΟΚ αναφέρει σήμερα (9/9) ιταλικό σάιτ.

Το «cagliarinews24» ασχολήθηκε με το θέμα του 27χρονου διεθνούς Έλληνας στόπερ, που τελικά θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Κοπεγχάγη τη φετινή σεζόν, αποκαλύπτοντας πως η καθυστέρηση του ΠΑΟΚ να οριστικοποιήσει τη συμφωνία, που είχε επιτευχθεί, προκάλεσε έντονο εκνευρισμό στον ατζέντη του παίκτη και τελικά αυτο επέφερε «ναυάγιο».

«Ο γεννημένος το 1997 σέντερ μπακ, Παντελής Χατζηδιάκος, αποχαιρέτησε προσωρινά τους οπαδούς της ομάδας της Σαρδηνίας σε αυτό το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Απόπειρα για να τον αποκτήσουν, είχαν προηγουμένως κάνει οι Έλληνες από τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, η οποία απέτυχε λίγο μετά.

Η προσπάθεια για τη μεταγραφή του παίκτη της Κάλιαρι δεν ολοκληρώθηκε στον ΠΑΟΚ και σας μεταφέρουμε το παρασκήνιο. Ο ατζέντης του παίκτη ενοχλήθηκε από κάποιες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στην οριστικοποίηση της μετακίνησης, τόσο που η συμφωνία διακόπηκε. Στη συνέχεια, ο πρώην παίκτης της ΑΖ Άλκμααρ εντάχθηκε στην Κοπεγχάγη ως δανεικός μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν»
, αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.