Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αποθέωση για Ιωαννίδη από την «A Bola» - «Για αυτά τα γκολ τον ήθελε η Σπόρτινγκ»

Αποθέωση για Ιωαννίδη από την «A Bola» - «Για αυτά τα γκολ τον ήθελε η Σπόρτινγκ»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
11/9/2024 00:33
Το τρομερό γκολ του Φώτη ιωαννίδη που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Εθνικής Ελλάδας επί της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο κάνει τον γύρο της Ευρώπης, με την πορτογαλική «Α Bola» να κάνει αναφορά σε αυτό ενθυμούμενη την προσπάθεια της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έδωσε προβάδισμα στην «γαλανόλευκη» στο 50ο λεπτό, με ένα τρομερό φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής.

Η «A Bola» ασχολήθηκε με αυτό εκτενώς έχει πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της τον Φώτη Ιωαννίδη με τίτλο: «Για γκολ σαν και αυτά τον ήθελε η Σπόρτινγκ», κάνοντας ουασιατικά αναφορά στην αποτυχημένη προσπάθεια των «λιονταριών» να τον αποκτήσουν από το «τριφύλλι».
Αποθέωση για Ιωαννίδη από την «A Bola» - «Για αυτά τα γκολ τον ήθελε η Σπόρτινγκ»
Ο ίδιος ο Έλληνας φορ πάντως πήρε πιο... ψύχραιμα την ομορφιά του τέρματός του, δηλώνοντας μετά την αναμέτρηση με τους ιρλανδούς: «Εκανα μία κίνηση ανάμεσα στις γραμμές, όταν εχει τη μπάλα ο Τάσος το κάνω αυτό γιατί με βλέπει. Κατάλαβα πώς δεν έχω παίκτη πίσω μου, γύρισα και σούταρα. Ήταν μία πολύ όμορφη εκτέλεση».

Για το παιχνίδι και τη συνέχεια της πορείας της Ελλάδας στο Nations League προσέθεσε:«Θεωρώ πως δεν είχαμε την κυριαρχία όπως θέλαμε. Έχουμε ένα θέμα με την πίεση. Θα το βελτιώσουμε. Δεν ξέρουμε ακριβώς όλοι τι ζητάει. Ισορροπήσαμε το ματς και στο 2ο ημίχρονο βγήκαμε πιο αποφασισμένοι. Στοχεύουμε στην 1η θέση. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Δεν το έχει η εθνική με τον χρόνο. Θα βελτιωθούμε και θα πάμε να παλέψουμε κάθε ματς που έχουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.