Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Χλωμό» του Σολέ στον ΠΑΟΚ, σύσκεψη κορυφής με Σαββίδη

«Χλωμό» του Σολέ στον ΠΑΟΚ, σύσκεψη κορυφής με Σαββίδη

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/9/2024 15:38
Πολύ δύσκολη μοιάζει η απόκτηση του Ουμάρ Σολέ από τον ΠΑΟΚ, καθώς ο στόπερ της Σάλτσμπουργκ προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη (11/9) με την ομάδα του.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν θέλει να έρθει στη χώρα, καθώς θεωρεί ότι θα πρόκειται για πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπάθησαν έστω και την τελευταία στιγμή να καλύψουν το σημαντικό κενό που έχουν στο ρόστερ τους, καθώς οι σέντερ μπακ που διαθέτουν είναι λιγότεροι ποσοτικά σε σχέση με αυτούς που θα έπρεπε να έχουν, με δεδομένο ότι έχουν υποχρεώσεις στη Stoiximan Super League αλλά και στη League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Η καθυστέρηση ήταν μεγάλη στους Θεσσαλονικείς κι όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο για να ενισχυθούν, εκτός αν πάρουν κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή.

Την ίδια ώρα στο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Πόρτο Καρράς» πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής με την παρουσία και του Ιβάν Σαββίδη.

Παρόντες εκτός από τον ισχυρό άνδρα του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν επίσης η Μαρία Γκοντσάρεβα, ο Χρήστος Καρυπίδης, ο Κυριάκος Κυριάκος, ο Κώστας Φωτιάδης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.