Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γαλλίας: Εκτός τελικού η Μονακό (video)

Κύπελλο Γαλλίας: Εκτός τελικού η Μονακό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/4/2014 01:43
Την ευκαιρία να διεκδικήσει τον πρώτο της μεγάλο τίτλο μετά το 2003 έχασε η Μονακό η οποία ηττήθηκε στην παράταση με 3-1 από την Γκινγκάμπ στο «Ρουντουρού», με τους γηπεδούχους να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρεν.

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας για πρώτη φορά μετά το 2009 κέρδισε η Γκινγκάμπ, η οποία επικράτησε με 3-1 της Μονακό στην παράταση και θα διεκδικήσει στον τελικό της 3ης Μαΐου απέναντι στη Ρεν το 2ο τρόπαιο στην ιστορία της.

Μάλιστα, το αξιοσημείωτο είναι πως η Γκινγκάμπ είχε βρει αντιμέτωπη την Ρεν στον τελικό Κυπέλλου ΚΑΙ το 2009, όταν την είχε κερδίσει με 2-1 κατακτώντας έτσι το πρώτο μεγάλο τρόπαιο στην ιστορία της!

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με τον Γιαταμπαρέ, με την Μονακό να ισοφαρίζει στο 36’ με τον Μπερμπάτοφ και να οδηγεί τον ημιτελικό στην παράταση, καθώς οι Μονεγάσκοι δεν κατάφεραν παρά τις ευκαιρίες να πετύχουν δεύτερο τέρμα και να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Στον έξτρα-χρόνο η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι υπέστη σοκ, καθώς η Γκινγκάμπ με δύο τέρματα των Ατικ (112’) και Γιαταμπαρέ (117’) πήρε τη νίκη με 3-1 και πέταξε εκτός τελικού την ομάδα του Πριγκιπάτου!

Τα γκολ:



Οι πανηγυρισμοί της Γκινγκάμπ για την πρόκριση:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.