Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά σε Λόβρεν ο ΠΑΟΚ!

Κοντά σε Λόβρεν ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/9/2024 21:03
Ο ΠΑΟΚ είναι μια «ανάσα» από την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν, με τον έμπειρο Κροάτη στόπερ να έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση των «ασπρόμαυρων» όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Μπορεί η περίπτωση του Ουμάρ Σολέ να μην προχώρησε ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει κεντρικό αμυντικό στο φινάλε των μεταγραφών.

Όπως αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν, με τον διεθνή Κροάτη στόπερ να έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση των Θεσσαλονικιών.

Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες για την μετακίνηση του από την Λυών με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει να ανταλλάζουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Την περσινή σεζόν ο 35χρονος κατέγραψε 11 συμμετοχές με την Λυών σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά δεν υπολογίζεται τη φετινή σεζόν στους «λιονέ».

Στο παρελθόν έχει φορέσει για μία επταετία τη φανέλα της Λίβερπουλ, κατακτώντας μεταξύ άλλων πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ μαζί με τον Βίντα της ΑΕΚ ήταν το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο της Εθνικής Κροατίας, που έφτασε ως τον τελικό του Μουντιάλ του 2018. Συνολικά μετράει 78 συμμετοχές και 5 γκολ με το εθνόσημο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.