Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Υπάρχουν πάνω από 3.500 αταυτοποίητα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο, όποιοι δεν κάνουν τη διαδικασία δεν θα μπουν στο γήπεδο»

ΑΕΚ: «Υπάρχουν πάνω από 3.500 αταυτοποίητα εισιτήρια για το ματς με τον Βόλο, όποιοι δεν κάνουν τη διαδικασία δεν θα μπουν στο γήπεδο»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
12/9/2024 17:53
Μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, η ΑΕΚ καλεί τους οπαδούς της που δεν έχουν ταυτοποιήσει ακόμη τα εισιτήριά τους ενόψει του αγώνα με τον Βόλο για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, να το κάνουν άμεσα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να μην καταφέρουν να μπουν στην «OPAP Arena».

Μάλιστα, η Ένωση κάνει λόγο για περισσότερα από 3.500 εισιτήρια, διαρκείας και απλά, που είναι αταυτοποίητα, ενώ σημειώνει ότι και την Παρασκευή (13/9) θα έχει ανοικτό εκδοτήριο έξω από το γήπεδο ώστε να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους της που αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Επισημαίνουμε στους φιλάθλους μας που ΑΚΟΜΑ δεν έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία ταυτοποίησης των εισιτηρίων τους από την εφαρμογή gov.gr wallet ότι θα πρέπει να το κάνουν άμεσα.

Υπάρχουν 3.659 αταυτοποίητα εισιτήρια (διαρκείας και απλά) για τον αγώνα με τον Βόλο. Αν δεν ολοκληρώσουν επιτυχώς την διαδικασία, δεν θα καταφέρουν να μπουν στο γήπεδο!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θα έχει ανοικτό εκδοτήριο (Πλατεία Αετού, OPAP Arena) και αύριο Παρασκευή από τις 11:00 - 17:00 για να εξυπηρετήσει τους φιλάθλους της που αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.