Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συλλήψεις υπαλλήλων στην Τούμπα γιατί έβαζαν στο γήπεδο φιλάθλους χωρίς εισιτήριο

Συλλήψεις υπαλλήλων στην Τούμπα γιατί έβαζαν στο γήπεδο φιλάθλους χωρίς εισιτήριο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
16/9/2024 14:56
Σε πέντε συλλήψεις ατόμων που βοηθούσαν φιλάθλους να εισέλθουν στο γήπεδο της Τούμπας χωρίς εισιτήριο στο χθεσινό (15/9) ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Τα πέντε αυτά άτομα ήταν υπάλληλοι που εργάζονταν ως προσωπικό ασφαλείας στο γήπεδο της Τούμπας και σήμερα (16/9) αναμένεται να απολογηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Απογευματινές ώρες χθες (15-09-2024), αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης που βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία λήψης μέτρων τάξης σε γήπεδο της πόλης κατά τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα, αντιλήφθηκαν διευκόλυνση εισόδου στο γήπεδο ομάδας φιλάθλων που δεν διέθεταν εισιτήριο, από πέντε υπαλλήλους που εργαζόταν ως προσωπικό ασφαλείας και στα καθήκοντα των οποίων ανάγονταν ο έλεγχος εισόδου θεατών. Οι υπάλληλοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου και συνελήφθησαν, για παράβαση του Νόμου περί αθλητισμού. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.