Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από τη Ρόμα η Λίνα Σουλούκου

Παρελθόν από τη Ρόμα η Λίνα Σουλούκου

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/9/2024 14:21
Η Λίνα Σουλούκου δεν θα συνεχίσει να εργάζεται στη Ρόμα όπως έγινε σήμερα (22/9) γνωστό καθώς στους «τζιαλορόσι» συνεχίζονται οι μεγάλες αλλαγές, μετά και την απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία.

Η Λίνα Σουλούκου εργαζόταν ως Διευθύνουσα Σύμβουλος στη Ρόμα από την άνοιξη του 2023, ωστόσο προσφάτως το κλίμα ήταν βαρύ, με συνθήματα να γράφονται έξω από το προπονητικό και να την χαρακτηρίζουν το «μεγαλύτερο κακό της ομάδας, ενώ δέχτηκε ανοιχτά απειλές από οπαδούς, με Μέσα να αναφέρουν πως η ίδια και τα δύο της ανήλικα παιδιά τέθηκαν υπό αστυνομική προστασία.

Μετά από όλα αυτά το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Η Ρόμα ανακοινώνει ότι παραιτήθηκε η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον όμιλο και της ευχόμαστε ότι καλύτερο στις μελλοντικές επαγγελματικές προκλήσεις της. Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως εστιασμένη στην ανάπτυξη και την επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.