Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Ο Αλεχάντρο Ερνάντεθ σφυρίζει τη μάχη των «ασπρόμαυρων» κόντρα στη Γαλατασαράι

ΠΑΟΚ: Ο Αλεχάντρο Ερνάντεθ σφυρίζει τη μάχη των «ασπρόμαυρων» κόντρα στη Γαλατασαράι

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/9/2024 12:06
Τον άνθρωπο που θα διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ την ερχόμενη Τετάρτη (25/9) κόντρα στη Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη, γνωστοποίησε η UEFA.

«Άρχων» της αναμέτρησης θα είναι λοιπόν ο Ισπανός elite Αλεχάντρο Χοσέ Ερνάντεθ, ενώ βοηθούς του θα έχει τους συμπατριώτες του Χοσέ Ναράνχο και Ντιέγκο Σάντσεθ Ρόχο, ενώ 4ος θα ειναι ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα. Παράλληλα, στο VAR θα είναι ο Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε μαζί με τον Γκιγιέρμο Κουάδρα.

Όσον αφορά τον 41χρονο διαιτητή, ο Ερνάντες έχει σφυρίξει σε ακόμη μία ελληνοτουρκική «σύγκρουση», και συγκεκριμένα στο Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός 0-3 για το Γιουρόπα Λιγκ το 2021, ενώ παράλληλα έχει διευθύνει και την αναμέτρηση Σεντ Γκάλεν – ΑΕΚ 0-1 για τα προκριματικά της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης το 2020, αλλά και το Ελλάδα – Ολλανδία 0-1 τον Οκτώβριο του 2023, στα πλαίσια των προκριματικών του Euro.

Έχει μεγάλη εμπειρία στη Λα Λίγκα όπου θεωρείται εκ των κορυφαίων, ενώ πρόσφατα, ήταν διαιτητής και στον αγώνα Γιουβέντους – Αϊντχόφεν 3-1 στο πλαίσιο της πρεμιέρας του νέου Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.