Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Βαράν σταμάτησε το ποδόσφαιρο μόλις στα 31 του χρόνια

Ο Βαράν σταμάτησε το ποδόσφαιρο μόλις στα 31 του χρόνια

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/9/2024 14:35
Την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία μόλις 31 ετών πήρε ο Ραφαέλ Βαράν.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ έλαμψε από 18 ετών, όταν τον απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης από τη Λανς. Στη «Βασίλισσα» καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας και κατέκτησε μαζί της τέσσερα Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χωρίς να καταφέρει πάντως να βοηθήσει τους «κόκκινους διάβολους» όσο θα ήθελε.

Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα τον άφησαν ελεύθερο και μετακόμισε σε ομάδα-έκπληξη, καθώς η ιταλική Κόμο ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Παρ' όλα αυτά δεν έμελλε να φορέσει τη φανέλα της, καθώς οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του το επέτρεψαν.

Μάλιστα αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο, κάτι που γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Λένε πως όλα τα ωραία πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν. Στη ζωή μου έχω αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις και έχω ζήσει απίστευτα συναισθήματα, ξεχωριστές στιγμές και αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή.

Αναλογιζόμενος αυτές τις στιγμές, με απέραντη υπερηφάνεια και αίσθημα πληρότητας ανακοινώνω την απόσυρσή μου από το παιχνίδι που όλοι αγαπάμε...

Λάτρεψα να παλεύω για μένα, τους συλλόγους μου, τη χώρα μου, τους συμπαίκτες και τους οπαδούς κάθε ομάδας για την οποία έπαιξα. Από την Λανς στην Ρεάλ και στην Μάντσεστερ και στην εθνική μου ομάδα...

Δεν μετανιώνω για κάτι, δεν θα άλλαζα το παραμικρό. Κέρδισα περισσότερα από όσα είχα ονειρευτεί αλλά πάνω από τους τίτλους αυτό που με κάνει περισσότερο υπερήφανο ότι παρέμεινα τίμιος και προσπάθησα να κάνω κάθε μέρος καλύτερο σε σχέση με αυτό που βρήκα.

Ελπίζω να σας έκανα όλους υπερήφανους. Σε ευχαριστώ ποδόσφαιρο, με αγάπη Ράφα».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.