Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαζ: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίζουμε τον νικητή του Κόνφερενς Λιγκ»

Σαζ: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίζουμε τον νικητή του Κόνφερενς Λιγκ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/9/2024 18:36
Με μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό μίλησε ο προπονητής της Λυών, Πιερ Σαζ, ενόψει της αυριανής (26/9) αναμέτρησης των δύο ομάδων στο «Γκρουπάμα» για την πρεμιέρα της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

O τεχνικός της Λυών μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου τόνισε αρχικά: «Συγχαρητήρια για αυτούς που κατέκτησαν το Κόνφερενς Λιγκ πέρυσι. Θα τους υποδεχθούμε με μεγάλο σεβασμό και καλοσύνη. Είναι μεγάλη πρόκληση για εμάς να αντιμετωπίσουμε τον νικητή μίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε καλά στη φετινή διοργάνωση».

Αναφορικά με την εικόνα που έχει για τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα αρκετά ξεκάθαρο παιχνίδι στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αντίπαλο. Παίζει απευθείας στην επίθεση, ενώ ψάχνει συχνά μία δεύτερη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας».

Όσο για το ματς με την Μαρσέιγ, όπου η ομάδα του ηττήθηκε παρότι αγωνιστικέ με παίκτη παραπάνω σε όλο σχεδόν την αναμέτρηση απάντησε: «Έχουμε λίγο χρόνο για να κάνουμε ερωτήσεις στους εαυτούς μας, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Υπάρχει ένα πλήγμα στο ηθικό μετά από μία τέτοια απογοήτευση, αλλά δεν έχουμε χρόνο για να μελαγχολήσουμε. Επιστρέψαμε γρήγορα στη δουλειά για να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Το σύντομο χρονικό διάστημα μεταξύ των δύο ματς μας ευνοεί».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.