Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στο Champions League!

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στο Champions League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/10/2024 12:41
Με οκτώ αναμετρήσεις ανοίγει η… αυλαία της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Στις 22:00, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μίλαν στην “BayArena” και την ίδια ώρα, Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν κοντράρονται στο “Εmirates”.

- Build A Bet* στο Λεβερκούζεν - Μίλαν!

Προβάδισμα στην έδρα

Με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών θα «μονομαχήσουν» απόψε Λεβερκούζεν και Μίλαν. Αμφότερες, βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και προμηνύεται μία σπουδαία αναμέτρηση στην “BayArena”. Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ήδη μετρά μία νίκη στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, καθώς επικράτησε με 4-0 στην έδρα της Φέγενορντ. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται σε… τροχιά τίτλου, ενώ το περασμένο Σάββατο ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν. Χωρίς απουσίες οι Πρωταθλητές Γερμανίας. Μετά την εντός έδρας ήττα (3-1) από την Λίβερπουλ η Μίλαν δείχνει να βρίσκει σιγά – σιγά τον εαυτό της. Οι «ροσονέρι» θα στηριχτούν στις εμφανίσεις των δύο τελευταίων αγώνων τους (2-1 νίκη με Ίντερ & 3-0 νίκη με Λέτσε) και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τους πρώτους «ευρωπαϊκούς» βαθμούς την φετινή σεζόν. Εκτός οι Μοράτα, Σπορτιέλο, Φλορέντσι, Μπενασέρ για τον Φονσέκα. Στο 3.50 η Ενισχυμένη Απόδοση στην Sportingbet να νικήσει η Λεβερκούζεν και να σημειωθούν over 3,5 γκολ στον αγώνα. - Ενισχυμένες Αποδόσεις στους αγώνες του Champions League!

Κόντρα αήττητων

Σπουδαίο ματς αναμένεται να διεξαχθεί στο Λονδίνο, όπου κοντράρονται Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν, δύο ομάδες που δεν έχουν.. γευτεί την ήττα μέχρι στιγμής.. Οι «κανονιέρηδες» έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν στην Premier League, ενώ στο Champions League προέρχονται από ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Αταλάντα. Μία αναμέτρηση, όπου η ομάδα του Αρτέτα δεν ρίσκαρε πολύ, καθώς ακολουθούσε το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι. Απόψε, η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι «μονόδρομος», με τους Λονδρέζους να έχουν εκτός τους Έντεγκαρντ, Ζιντσένκο και Τίρνι. Ήδη μία νίκη μετρά η Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League, καθώς επικράτησε με 1-0 της Χιρόνα στο Παρίσι. Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ωστόσο, διαθέτει αρκετό ταλέντο και ποδοσφαιριστές που ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκαλέσουν ζημιές. Στα αγωνιστικά, ο Ντεμπελέ έμεινε εκτός για πειθαρχικούς λόγους, ενώ δεν υπολογίζονται οι μακροχρόνια τραυματίες Κιμπεμπέ, Ερναντέζ και Γκονζάλο Ράμος. Στο 3.50 η Ενισχυμένη Απόδοση στην Sportingbet να νικήσει η Άρσεναλ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ