Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet – Μοναδικά έπαθλα* στο Europa Conference League!

Sportingbet – Μοναδικά έπαθλα* στο Europa Conference League!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/10/2024 12:00
Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ρίχνονται απόψε στην «μάχη» της Ευρώπης. Στις 19:45, o Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπράγκα και στις 22:00, o ΠΑΟΚ την Στεάουα Βουκουρεστίου για το Europa League. Την ίδια ώρα, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Βοσνία από την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

- Ενισχυμένες Αποδόσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

Κωδικός… νίκηςΓια την πρώτη τους νίκη στην League Phase του Europa League θα παλέψουν απόψε, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μετά την εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα (2-1) από την Λυών χρειάζονται το «τρίποντο». Στα αγωνιστικά, ο Μεντιλίμπαρ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Την Στεάουα Βουκουρεστίου φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι Θεσσαλονικείς ξεκίνησαν επίσης με ήττα (3-1) από την Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη και απόψε με την βοήθεια του κόσμου τους αλλά και την δύναμη της έδρα θέλουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς ενόψει της δύσκολης ευρωπαϊκής συνέχειας. Στα αγωνιστικά, ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει τους Κόλεϊ, Τόμας και Τσιφτσή, ενώ από την άλλη οι Ρουμάνοι έχουν έρθει στην Ελλάδα δίχως τον Ενγκεζανά. Στο 1.90 η απόδοση στην Sportingbet να επικρατήσει ο ΠΑΟΚ και να σημειωθούν over 1,5 γκολ στον αγώνα.

- Build A Bet* στο Μπάνια Λούκα - Παναθηναϊκός

Ψάχνει απαντήσεις

Πρεμιέρα στην League Phase του Europa Conference League κάνει απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από την Μπάνια Λούκα στο “Gradski Stadion”, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη και την επιστροφή τους στις επιτυχίες. Το συγκρότημα του Ντιέγκο Αλόνσο βρίσκεται υπό κρίση όπως και ο Ουρουγουανός τεχνικός και άπαντες θέλουν να δώσουν απαντήσεις ξεκινώντας νικηφόρα στο Europa Conference LeaGUE. Στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμεινε ο Βαγιαννίδης, ενώ αντίθετα ταξίδεψε με το «τριφύλλι» στην Βοσνία, ο Μαξ. Σε ό,τι αφορά την Μπόρατς, η ομάδα της Βοσνίας, έχει δείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σε ομάδες που δεν είναι προσεκτικές και αυτό θα επιδιώξει απόψε κόντρα στους «πράσινους». Εκτός έμεινε ο αρχηγός, Βούκοβιτς, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γκράχοβατς. Στο 1.71 η απόδοση στην Sportingbet να επικρατήσει ο Παναθηναϊκός.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ