Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Δημιουργήσαμε έξι μεγάλες ευκαιρίες, έπρεπε να κερδίσουμε»

Λουτσέσκου: «Δημιουργήσαμε έξι μεγάλες ευκαιρίες, έπρεπε να κερδίσουμε»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/10/2024 00:47
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ, τόνισε ότι σε ποδοσφαιρικές πτυχές έπρεπε να κερδίσει την Στεάουα, αλλά όπως και μετά το ματς με τον Άρη τόνισε ότι η ομάδα του διανύει περίοδο που δεν μπορεί να σκοράρει και δέχεται γκολ στο παραμικρό λάθος.

Όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ στην Cosmote TV μετά την εντός έδρας ήττα από την Στεάουα (0-1):

Για το ότι οι οπαδοί χειροκρότησαν την ομάδα αλλά δεν ήρθε η νίκη: «Τι να απαντήσω μετά από αυτό το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε έξι μεγάλες ευκαιρίες, δύο δοκάρια. Ελέγξαμε απόλυτα το παιχνίδι, η ομάδα είχε ενέργεια, θέληση, αποφασιστικότητα, αλλά είμαστε σε μια περίοδο όπου ότι κάνουμε, ειδικά στην αντίπαλη περιοχή, δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Στην άλλη πλευρά, ένα λάθος και δεχόμαστε γκολ. Το ίδιο έγινε την Κυριακή. Είναι ξεκάθαρο ότι σε αυτή την περίοδο, όπως είπα και την άλλη φορά, πρέπει απλά να παλεύεις, να παλεύεις, να παλεύεις.

Κατά τη γνώμη μου στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε λίγο την επιθετικότητα να πιέζουμε μπροστά για τις πρώτες μπάλες. Αλλά ακόμα κι έτσι ανακτήσαμε αρκετές μπάλας στο δικό τους μισό αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, παίζαμε συνεχώς και χάναμε φάσεις. Οι αντίπαλοι έδειξαν τεράστια φυσική κατάσταση και μεγάλη θυσία, απόλυτα φυσιολογικό στην κατάσταση. Σε ποδοσφαιρικές πτυχές, έπρεπε να κερδίσουμε
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.