Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin - Μοναδικά έπαθλα* στη EuroLeague!

bwin - Μοναδικά έπαθλα* στη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/10/2024 14:45
Στις 20:30 ξεκινά την πορεία προς το Final Four της EuroLeague ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη.

bwin- Κάθε καλάθι του Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός σε Ζωντανή Μετάδοση*!

«Ποδαρικό» με νίκη

Ο Ολυμπιακός ξεκινά τη φετινή του πορεία στη EuroLeague και στόχο το Final Four από την έδρα της Φενερμπαχτσέ. Αμφότερες οι ομάδες άλλωστε βρέθηκαν στο Βερολίνο τον Μάιο και το περσινό Final Four, εκεί όπου τέθηκαν αντιμέτωποι στον μικρό τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε αρκετές κι εντυπωσιακές μεταγραφές το καλοκαίρι. Κορυφαίες μετακινήσεις του Σάσα Βεζένκοφ και του Εβάν Φουρνιέ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ επέστρεψε στο λιμάνι ένα χρόνο μετά την εμπειρία του στο ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ γύρισε στην Ευρώπη έπειτα από 12 χρόνια στον «μαγικό» κόσμο. Παράλληλα ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε να ντύνονται στα «ερυθρόλευκα» ο Λούκα Βιλδόσα, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και ο Κίναν Έβανς. Με κούπα ξεκίνησε τη σεζόν ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε την περασμένη Κυριακή 86-85 του Παναθηναϊκού στο Σούπερ Καπ, που φιλοξενήθηκε στη Ρόδο. Στο 2.15 η απόδοση για νίκη του Ολυμπιακού απόψε. bwin- Build A Bet* στο Φενερμπαχτσέ - Ολυμπιακός!

Καλοκαίρι πολλών αλλαγών στη Φενέρ

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πέρσι αν και δεν ξεκίνησε τη σεζόν εν τέλει κατάφερε να οδηγήσει τη Φενερμπαχτσέ στο Final Four. Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι του Λιθουανού στον πάγκο των «καναρινιών» και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στο Final Four και φυσικά η διεκδίκηση των ευρωπαϊκών σκήπτρων. Μεγάλες οι αλλαγές το φετινό για τη Φενέρ με τους Μπόλντγουϊν και Κόλσον ν’ αποκτώνται μαζί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπως και οι Χολ – Μέλι από το Μιλάνο. Ο Μπιρτς αντικατέστησε τον Σάμανιτς, που αποκτήθηκε επίσης το καλοκαίρι, ενώ στο φινάλε ντύθηκε στα κίτρινα και ο Μαριάνοβιτς. Παρελθόν αποτελούν Καλάθης, Ντόρσεϊ, Παπαγιάννης, Σέστινα, Μότλεϊ, Χαζέρ και Μαντάρ.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ