Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παραιτήθηκε από τον Λεβαδειακό ο Παπαδόπουλος!

Παραιτήθηκε από τον Λεβαδειακό ο Παπαδόπουλος!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
6/10/2024 23:08
Την παραίτησή του από τον Λεβαδειακός υπέβαλε ο Νίκος Παπαδόπουλος λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Βοιωτίας παραμένει χωρίς νίκη μετά από επτά αγωνιστικές στη Stoiximan Super League και με μόλις 4 βαθμούς βρίσκεται -ισόβαθμός με τον Πανσερραϊκό- στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας τεχνικός, φανερά απογοητευμένος μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως κάτι πρέπει να αλλάξει και πως θα σκεφτεί και θα πάρει τις αποφάσεις του.

«Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται για την ομάδα μου. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη. Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ και θα σκεφτώ, για να πάρω τις αποφάσεις μου, που θα έχουν να κάνουν για το καλό της ομάδας. Θα σκεφτώ τις επόμενες κινήσεις μου και ίσως πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα, το οποίο πρέπει να αποφασίσω εγώ. Σίγουρα κάτι πρέπει να αλλάξει, για να καταφέρει η ομάδα να πάρει επιτέλους τη νίκη. Στο παιχνίδι, πάλι χάσαμε πέναλτι και δεν μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ. Το ξανά λέω κάτι πρέπει να αλλάξει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου» δήλωσε χαρακτηριστικά αμέσως μετά το ματς στην κάμερα της NOVA.

Λίγη ώρα αργότερα έκανε γνωστό πως παραιτείται από την τεχνική ηγεσία, μόλις τρεις μήνες μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του, με τους Βοιωτούς να ψάχνουν πλέον τον αντικαταστάτη του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.