Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λεβαδειακός: Ανατροπή και παραμονή του Παπαδόπουλου στο «τιμόνι»

Λεβαδειακός: Ανατροπή και παραμονή του Παπαδόπουλου στο «τιμόνι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/10/2024 21:29
Κανονικά στον πάγκο του Λεβαδειακού θα συνεχίσει να εργάζεται ο Νίκος Παπαδόπουλος ο οποίος είχε παραιτηθεί έπειτα από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Οι Βοιωτοί έπειτα από τα επτά πρώτα παιχνίδια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου δεν έχουν πανηγυρίσει ούτε μία νίκη όμως έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι σε τέσσερις διαφορετικές περιπτώσεις.

Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών τους φέρνει μόλις στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία με τον Πανσερραϊκό, ενώ μαζί με την Athens Kallithea αποτελούν τις μοναδικές ομάδες χωρίς «τρίποντο» μέχρι στιγμής στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Λεβαδειακός κοίταξε στα μάτια και τον ΠΑΟΚ όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα (0-2). Ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το φινάλε γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία.

Οι διοικούντες όμως τον σύλλογο αποφάσισαν να μην αποδεχθούν τη συγκεκριμένη κίνηση και γι' αυτόν τον λόγο ξεκαθάρισαν ότι θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου, καθώς εκτιμούν ότι η δουλειά του θα ανταμειφθεί στο προσεχές χρονικό διάστημα και με θετικά αποτελέσματα.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις μία εβδομάδα νωρίτερα, ο έμπειρος τεχνικός, έπειτα από την ισοπαλία με τον Αστέρα Aktor στην Αρκαδία, είχε τονίσει ότι σε όλα τα ματς η ομάδα του ήταν ανώτερη, με εξαίρεση την ήττα από την ΑΕΚ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.