Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ ειδικά στοιχήματα για την 2η αγωνιστική της Euroleague!

Σούπερ ειδικά στοιχήματα για την 2η αγωνιστική της Euroleague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
9/10/2024 16:49
Σπουδαία παιχνίδια και μεγάλα ντέρμπι περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague.

Αφού ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του κερδίζοντας εκτός έδρας την Άλμπα, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για… πρεμιέρα στο ανανεωμένο ΟΑΚΑ φιλοξενώντας την επικίνδυνη Μπάγερν Μονάχου (10/10, 21:15). Δε χωρά αμφιβολία πως οι εφτά φορές πρωταθλητές Ευρώπης ξεκινούν την αναμέτρηση με την ταμπέλα του φαβορί και πως ο Κέντρικ Ναν μπορεί να λάμψει μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας του. Ο Αμερικανός γκαρντ ψάχνει μία… ηχηρή εμφάνιση και η περιφερειακή γραμμή της Μπάγερν δύσκολα θα μπορέσει να τον αντιμετωπίσει. Ο σπουδαίος σκόρερ είναι ικανός να δώσει μία σπουδαία παράσταση και να «ξεμπουκώσει» προσφέροντας μία σημαντική νίκη στο «τριφύλλι».

Πρώτος σκόρερ 2ης αγωνιστικής Κέντρικ Ναν: 6.00


Λίγες ώρες αργότερα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ζαλγκίρις στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (11/10, 21:15), έχοντας βάλει από νωρίς το «πρέπει» στις πλάτες του. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από τη Φενέρμπαχτσε και καλούνται να κάνουν σεφτέ στην Euroleague κόντρα σε μία επικίνδυνη ομάδα, που όμως βρίσκεται αρκετά πιο πίσω σε ποιότητα και εμπειρία. Είναι πάντως δεδομένο πως οι Λιθουανοί θα εστιάσουν στο να «κλειδώσουν» τον Σάσα Βεζένκοφ και αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα χώρο δράσης για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο διεθνής γκαρντ έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν και σίγουρα διαθέτει την ποιότητα για να αποτελέσει σημείο αναφοράς και να παίξει καθοριστικό ρόλο σε ένα σημαντικό, must win παιχνίδι για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Περισσότερα τρίποντα 2ης αγωνιστικής Τάιλερ Ντόρσεϊ: 9.00


Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει φυσικά το μεγάλο ντέρμπι στην Τουρκία ανάμεσα στην Εφές και τη Φενέρμπαχτσε (10/10, 20:30). Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν ιδανικά τις υποχρεώσεις τους στη φετινή διοργάνωση και είναι δεδομένο πως το παιχνίδι τους θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι μάχες στη ρακέτα θα είναι σίγουρα δυνατές και εκεί μπορεί να κυριαρχήσει ο Βενσάν Πουαριέ. Ο Γάλλος σέντερ άφησε το καλοκαίρι τη Ρεάλ για να αποκτήσει ηγετικό ρόλο στην Εφές και τώρα θα έχει την ευκαιρία να δείξει την ποιότητά του στη μάχη με τους – σαφώς πιο αργούς – Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Σερτάκ Σανλί και Κεμ Μπιρτς.

Περισσότερα ριμπάουντ 2ης αγωνιστικής Βενσάν Πουαριέ: 11.00


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Euroleague.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.