Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

H αναμέτρηση της Ελλάδας στην Αγγλία με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

H αναμέτρηση της Ελλάδας στην Αγγλία με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/10/2024 17:00
Έφτασε η ώρα για το ματς πρόκληση της Εθνικής ομάδας στο «ναό» του ποδοσφαίρου! Αγγλία και Ελλάδα θα «μονομαχήσουν» την Πέμπτη (21:45) στο Γουέμπλεϊ στο μεγάλο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική του Nations League. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο πλευρών ότι μετρούν μόνο νίκες και ο νικητής δεν θα έχει πλέον συγκάτοικο στον 2ο όμιλο της League B στη διοργάνωση.

Η Αγγλία βρίσκεται στη μετά Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εποχή και στον πάγκο της βρίσκεται ο υπηρεσιακός προπονητής Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος στο Nations League μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Ιρλανδία (0-2) και Φινλανδία (2-0).Τα «λιοντάρια» ανησυχούν για την αγωνιστική ετοιμότητα του Χάρι Κέιν και το τεχνικό επιτελείο κάλεσε τον Ντόμινικ Σολάνκε, ο οποίος στα τελευταία τρία ματς με την Τότεναμ μετράει 2 γκολ και 1 ασίστ. Επίσης, στην αποστολή των Άγγλων επέστρεψαν οι Μπέλιγχαμ, Γουόκερ, ενώ δεν συμπεριλήφθηκαν οι Μπόουεν και Μαγκουάιρ.

Αγγλία – Ελλάδα 1:1.29 Χ:5.40 2:9.70


Η Ελλάδα με την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο γύρισε σελίδα και ξεκίνησε με το «δεξί» τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Nations League. H «γαλανόλευκη» νίκησε 3-0 την Φινλανδία και 0-2 την Ιρλανδία παρουσιάζοντας ισορροπία και συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση. «Αγκάθι» για τον Γιοβάνοβιτς η απουσία λόγω τραυματισμού του Φώτη Ιωαννίδη. Πλέον ο Βαγγέλης Παυλίδης προορίζεται για το αρχικό σχήμα. Επίσης, επέστρεψε στην αποστολή ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αγγλία και Ελλάδα έχουν συναντηθεί 11 φορές -ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης – στο παρελθόν. Οι Άγγλοι μετρούν 9 νίκες, ενώ 2 ματς έχουν λήξει ισοπαλία. Αναμφισβήτητα το σπουδαιότερο παιχνίδι ήταν το 2-2 στο Ολντ Τράφορντ το 2001 όταν η Εθνική δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο φινάλε με το απευθείας φάουλ του Ντέιβιτ Μπέκαμ.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο UEFA Nations League.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.