Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Sportingbet - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/10/2024 14:18
Κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας ξεκινάει τις επίσημες εντός έδρας υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη EuroLeague.

- Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας σε Live Streaming*!

Η νίκη σε πρώτο πλάνο

Με στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη EuroLeague o Ολυμπιακός υποδέχεται την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν τη φετινή σεζόν, καθώς γνώρισαν την ήττα από την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη. Σίγουρα οι απουσίες των Φαλ και Μιλουτίνοφ στη θέση «5» δημιουργούν αρκετά προβλήματα τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι των Πειραιωτών, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να το επισημαίνει και στην χθεσινή συνέντευξη τύπου της ομάδας. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με την συμμετοχή του Πετρούσεφ προέκυψε στον Ολυμπιακό, με τον Σέρβο διεθνή να ταλαιπωρείται από ίωση και να παραμένει αμφίβολος μέχρι τελευταία στιγμή. Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε στην χώρα μας η Ζαλγκίρις, καθώς και ο Μάνεκ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Λιθουανών. Η ομάδα του Τρινκιέρι πραγματοποίησε μία από τις εκπλήξεις της πρεμιέρας, επικρατώντας με 74-67 της Μπαρτσελόνα και με την ψυχολογία στα ύψη θα ψάξει να επαναλάβει ακόμα μία επιτυχία. Στο 2.55 η απόδοση στην Sportingbet να σημειωθούν 160 ή περισσότεροι πόντοι στο ματς.- Ενισχυμένες Αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις Κάουνας!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Ακόμα δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει η βραδιά, με τις οποίες ολοκληρώνεται η 2η αγωνιστική. Στο “Palau Blaugrana”, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου και στο “Unipol forum”, η Μιλάνο φιλοξενεί την Παρί, με τις έδρες να έχουν τον κύριο λόγο για τη νίκη. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως καμία από τις τέσσερις ομάδες δεν πανηγύρισε στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, πράγμα που κάνει τις αναμετρήσεις ακόμα πιο αμφίρροπες.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ