Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέμπας σε Ινφαντίνο: «Καταργήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»

Τέμπας σε Ινφαντίνο: «Καταργήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2024 14:42
Ο πρόεδρος της Λα Λίγκα Χαβιέρ Τέμπας κάλεσε τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο να ακυρώσει το νέο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο καλοκαίρι στις ΗΠΑ.

Προβληματισμός και έντονη ανησυχία υπάρχει στη FIFA αναφορικά με τη διεξαγωγή του νέου Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων με τη συμμετοχή 32 ομάδων. Μετά τις διαμαρτυρίες παικτών και προπονητών αρχικά αλλά και τη δυσπιστία των φιλάθλων, ήρθε ένα ισχυρό πλήγμα από το μέτωπο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και τον χορηγών οι οποίοι δεν εκδηλώνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Λα Λίγκα, Χαβιέρ Τέμπας, με δηλώσεις του στο «The Athletic» κάλεσε τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο να καταργήσει τη διοργάνωση:

«Κύριε Πρόεδρε (Ινφαντίνο), ξέρετε ότι δεν έχετε πουλήσει τα δικαιώματα μετάδοσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ξέρετε ότι δεν έχετε πουλήσει δικαιώματα χορηγίας. Καταργήστε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Δεν το χρειάζονται οι παίκτες, οι σύλλογοι ή η FIFA. Αν χρησιμοποιείτε τα χρήματα της FIFA για να το πληρώσετε, παίρνετε τα χρήματα από τις εθνικές ομοσπονδίες. Παρακαλώ ακυρώστε το»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.