Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν την Πέμπτη τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μάλμε

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν την Πέμπτη τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μάλμε

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
16/10/2024 17:39
Στη διάθεση του κοινού τίθενται από αύριο, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, τα εισιτήρια του σημαντικού αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάλμε στο «Ελέντα» στις 24 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση με την οποία δίνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς στη Σουηδία, η τιμή των οποίων ανέρχεται στα 25 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Για τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League απέναντι στη Malmö, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24/10/2024 στις 21:00 (τοπική ώρα), στο «Malmö New Stadium», η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 17/10 (11:00 – 17:00 ή έως την εξάντληση τους), από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 του Σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης» (με δικαίωμα αγοράς ενός {1} εισιτηρίου για κάθε κάτοχο εισιτηρίου διαρκείας των θυρών VVIP, VIP, 33, 11, 12, 14, 15, 16 και 17 που θα ταξιδέψει ο ίδιος στην Σουηδία).

Απαραίτητα στοιχεία για την αγορά τους είναι η επίδειξη της ταυτότητας του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας (έστω φωτοτυπία), τα στοιχεία της θέσης (θύρα/σειρά/θέση) του εισιτηρίου διαρκείας και η αεροπορική ή ξενοδοχειακή του κράτηση.

Σημειώνουμε ότι ένας φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί εισιτήρια και για άλλους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας εφόσον προσκομίσει τα προαναφερόμενα.

Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους από τους κάτοχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τη διάθεση των εναπομεινάντων εισιτηρίων.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι €25 και η πληρωμή μπορεί να γίνει μόνο με μετρητά»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.