Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2026: Στις 13 Δεκεμβρίου η κλήρωση των προκριματικών

Μουντιάλ 2026: Στις 13 Δεκεμβρίου η κλήρωση των προκριματικών

Συντάκτης: Βασίλης Γούσιος
Βασίλης Γούσιος
16/10/2024 20:26
Σε σχεδόν δύο μήνες από σήμερα θα διεξαχθεί η κλήρωση των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα των ΗΠΑ, του Μεξικού και του Καναδά.

Η UEFA γνωστοποίησε πως η κλήρωση των προκριματικών της ευρωπαϊκής ζώνης θα λάβει χώρα στη Ζυρίχη στις 13 Δεκεμβρίου, με τις Εθνικές Ομάδες να χωρίζονται σε 12 ομίλους, και τους νικητές να προκρίνονται φυσικά απευθείας στην τελική φάση, ενώ οι δεύτεροι, θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία στα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν.

Το σκέλος των προκριματικών θα διεξαχθεί από τον Μάρτιο έως και τον Νοέμβριο του 2025, ενώ τα πλέι οφ είναι προγραμματισμένα για τον Μάρτιο του 2026.

Όσον αφορά την Εθνική Ελλάδας, όπως έχει γίνει γνωστό, θα βρεθεί εκτός απροόπτου στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, ενώ γνωρίζει ότι αν κατακτήσει την πρώτη θέση στον όμιλό της στο Nations League θα έχει «μαξιλαράκι» ασφαλείας, σε περίπτωση που τα πράγματα «στραβώσουν» εντελώς στους προκριματικούς ομίλους και δεν πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ στο οποίο θα συμμετάσχει.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.