Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στη EuroLeague!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/10/2024 12:09
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε στο Παρίσι την πρώτη φετινή του ήττα στη διοργάνωση και απόψε στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ αναζητά επιστροφή στις νίκες.

- Ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Να βρει άμεσα απαντήσεις

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση στο Παρίσι και γνώρισε την ήττα από την «πρωτάρα» Παρί με 84-80. Οι «πράσινοι» ουσιαστικά δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα του αγώνα, ακολουθούσαν τον ρυθμό που είχε επιβάλλει η Παρί και χωρίς καθαρό μυαλό δεν μπόρεσαν να προσπεράσουν και να πάρουν τη νίκη. Χίφι και Τι Τζέι Σορτς ήταν εντυπωσιακοί, με τον Λεσόρ (19π.) να προσπαθεί μόνος να αλλάξει την κατάσταση. Πολλά λάθη (15) από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε προβλήματα και στις δυο ρακέτες. «Πρέπει να δούμε το βίντεο και να δούμε τα πράγματα που κάναμε λάθος. Παίζουμε εναντίον της Ρεάλ, πρέπει να ανασυγκροτηθούμε, να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέπτη και να παίξουμε καλύτερα από κάθε άποψη» τόνισε ο Γκριγκόνις. Πλέον, οι «Πράσινοι» φιλοξενούνται από τη Ρεάλ και στόχος τους να πραγματοποιήσουν εμφάνιση ανάλογη με αυτή του τελικού, όταν και υπερκέρασαν το εμπόδιο της «Βασίλισσας» κατακτώντας την κούπα. Παράλληλα, η ομάδα του Αταμάν είχε επικρατήσει και στη Μαδρίτη, σπάζοντας αρνητική παράδοση δέκα ετών (13 διαδοχικές ήττες στην Ισπανία). Ο Τούρκος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. - Έπαθλα* από τη EuroLeague!

Σε δύσκολη θέση ο Ματέο

Η Ρεάλ βρίσκεται σε κακό φεγγάρι και η Μπασκόνια βύθισε κι άλλο τη «Βασίλισσα», επικρατώντας με 76-72 και υποχρεώνοντας την ομάδα του Τσους Ματέο στην πέμπτη ήττα σε οκτώ αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ειδικότερα, οι Μαδριλένοι έχουν ρεκόρ 1-1 στο ισπανικό Supercopa, 1-2 στην ισπανική λίγκα και 1-2 στην Ευρωλίγκα, με τον Πάμπλο Λάσο να πανηγυρίζει την πρώτη νίκη απέναντι στην πρώην ομάδα του ως head coach της Μπασκόνια. Σε πολύ δύσκολη θέση ο Τσους Ματέο, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει «Από εκεί και πέρα, σχετικά με το μέλλον μου, η διαδικασία είναι ότι θα σηκωθώ και θα πάω ξανά στη δουλειά, δεν ξέρω τίποτα άλλο». Αμφίβολος ο Γκαρούμπα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Στο 1.62 να μη σημειώσουν και οι δυο ομάδες περισσότερους από 80 πόντους.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ