Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού, αναβλήθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού, αναβλήθηκε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/10/2024 14:59
H ΕΠΟ έκανε δεκτό το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο καθώς την ίδια μέρα στις 30 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένη η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ στην Αγγλία.

Έτσι όπως ήταν λογικό η «πράσινη» ΠΑΕ ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αίτημα που η ΕΠΟ έκανε δεκτό.

Άπαντες από το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού επιθυμούν να βρεθούν στην Αγγλία ώστε να πουν το τελευταίο «αντίο» στον φίλο και συμπαίκτη τους που «έφυγε» τόσο άδικα από τη ζωή.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί για τις 30/10/2024, όμως τη συγκεκριμένη ημέρα θα τελεστεί η κηδεία του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας και του Παναθηναϊκού, Τζόρτζ Μπάλντοκ, που έφυγε πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή.

Tο αίτημα για αναβολή, το οποίο έγινε άμεσα δεκτό, απηύθυνε προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.