Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Μέσα και ο Κωνσταντέλιας για ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Μέσα και ο Κωνσταντέλιας για ΑΕΚ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
18/10/2024 13:41
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ την Παρασκευή (18/10) κι έτσι θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει στην «OPAP Arena» την Ένωση και ο Ράζβαν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει στον Κωνσταντέλια.

Ο Έλληνα μεσοεπιθετικός ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, προπονήθηκε κανονικά και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (20/10 20:30).

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑOK:

«Η ώρα έφτασε. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο είναι έτοιμοι για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση. Και τι καλύτερο από ένα ντέρμπι μετά από 15 μέρες διακοπής; Η δουλειά συνεχίζεται ενόψει ΑΕΚ.

Η Παρασκευή (18.10) ήταν και πάλι μέρα τακτικής. Μετά την προθέρμανση και κάποια παιχνίδια με μπάλα, οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη και την κυκλοφορία της μπάλας. Στο τελευταίο κομμάτι είχαμε παιχνίδι δύο ομάδων σε τέσσερις εστίες, ενώ ειδικό πρόγραμμα τακτικής έκαναν οι παίκτες της αμυντικής γραμμής.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συμμετείχε σε ολόκληρη την προπόνηση, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην υπολογίζει μόνο στον Αντώνη Τσιφτσή που έκανε ατομικό.

Το Σάββατο (19.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 και το απόγευμα θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Αθήνα»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.