Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μεντιλίμπαρ: «Ξεκινήσαμε καλά και μετά κοιμηθήκαμε…» (video)

Μεντιλίμπαρ: «Ξεκινήσαμε καλά και μετά κοιμηθήκαμε…» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2024 18:29
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμφανίστηκε ενοχλημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά του Ολυμπιακού μετά το 2-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του κοιμήθηκε και νόμιζε ότι είχε τελειώσει το παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθει το ισόπαλο 2-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όσα είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού στην Cosmote TV μετά την ισοπαλία 2-2 με τον Λεβαδειακό στο Φάληρο:

Για το τι συνέβη μετά το καλό ξεκίνημα του Ολυμπιακού: «Ξεκινήσαμε όντως καλά το παιχνίδι αλλά μετά κοιμηθήκαμε. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να δεχτούμε γκολ νωρίτερα. Από το 25ο λεπτό και μετά βολευτήκαμε πάρα πολύ, επαναπαυτήκαμε. Ενώ στην αρχή κλέβαμε δεύτερες μπάλες, κυνηγούσαμε την κατοχή και πιέζαμε, μετά σταματήσαμε να το κάνουμε. Νομίζαμε ότι το παιχνίδι είχε τελειώσει ενώ δεν ισχύει αυτό. Πήγαμε στα αποδυτήρια με 2-1, μιλήσαμε, είπαμε ότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, να συνεχίσουμε να πιέζουμε αλλά όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να ξεκινήσεις ξανά από το μηδέν».

ΓΙα το αν ήταν θέμα ρυθμού με δεδομένο ότι και μετά τη διακοπή του Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς στο Φάληρο: «Δεν έχει να κάνει με την ενέργεια. Γιατί αν η ενέργεια μας έπεφτε από το 70ο λεπτό και μετά θα λέγαμε ναι ήταν θέμα έλλειψης ενέργειας γιατί προσπαθούσαμε για 70 λεπτά. Αλλά αν από το 20ο λεπτό αμυνόμαστε περισσότερο και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αμυνόμασταν περισσότερο αντί να πιέζουμε, δεν εξηγείται έτσι. Είναι φταίξιμο δικό μας, πρώτα δικό μου γιατί δεν μπόρεσα να τους πείσω να δουλέψουν και στα 90 λεπτά. Αλλά και όσους βρισκόντουσαν στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας μεγάλο λάθος να νομίζουν πως το παιχνίδι είχε τελειώσει ενώ δεν είχε τελειώσει».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.