Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι διαιτητές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων

Οι διαιτητές στα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/10/2024 11:52
Η UEFA έκανε γνωστά τα ονόματα των διαιτητών για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης όπου αγωνίζονται ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα στην αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τη Μάλμε στη Σουηδία για την 3η αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ ορίστηκε ο Ιταλός Σιμόνε Σότσα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μέλι και Αλάσιο, 4ο τον Μαρτσεράνο και στο VAR τον Αουρελιάνο. Ο Σότσα έχει βρεθεί στην Ελλάφα για το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 1-2 τον Σεπτέμβριο του 2023 για τη Stoiximan Super League.

Στο παιχνίδι της Τούμπας όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τη Βικτόρια Πλζεν θα βρεθεί ο Ελβετός Ουρς Σνάιντερ, με βοηθούς του τους Μάρκο και Μπέντζαμιν Τσούρχερ, 4ο τον Καναγκασίνγκαμ και στο VAR τον Τσουντί.

Όσον αφορά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Τσέλσι για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, η UEFA όρισε τον γνώριμο Αντόνιο Νόμπρε με βοηθούς τους Ριμπέιρο και Περέιρα, τέταρτον τον Κορέια και στο BAR τον Ναρκίσο.

Ο Πορτογάλος ρέφερι έχει βρεθεί σε τρία παιχνίδια των «πράσινων» στο ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 2-2 (21/3/21), Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 3-0 (27/2/22) και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός 1-0 (8/1/23).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.