Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μπάμπα - Νοκ άουτ ο Σορετίρε για Πλζεν

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Μπάμπα - Νοκ άουτ ο Σορετίρε για Πλζεν

Συντάκτης: Agones team
Agones team
23/10/2024 21:08
Γνωστή έγινε η αποστολή του ΠΑΟΚ για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με την Βικτόρια Πλζεν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική της League Phase του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την προετοιμασία του μετά την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (23/10), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει έπειτα την αποστολή, από την θα λείπει ο Αντώνης Τσιφτσής αλλά και ο Σορετίρε που τέθηκε νοκ άουτ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Μπάμπα Ραχμάν, αλλά είναι αμφίβολο το κατά πόσο θα ξεκινήσει βασικός.

Η ενημέρωση από τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν στο γήπεδο της Τούμπας, με μία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Τετάρτης (23.10).

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τη μάχη με τους Τσέχους ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ενώ ακολούθησε δουλειά στην τακτική και τις στατικές φάσεις.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σόλα Σορετίρε και Αντώνη Τσιφτσή.

Ο Σορετίρε δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στη χθεσινή προπόνηση με αποτέλεσμα να έχει έναν εριθισμό στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Ο παίκτης προτιμήθηκε να μείνει εκτός αγώνα και υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ ο Έλληνας γκολκίπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Κόλεϊ, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ, Μπράντον
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.