Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το πιστεύει για τον τίτλο ο Νταβίντ Λουίζ

Το πιστεύει για τον τίτλο ο Νταβίντ Λουίζ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2014 15:14
Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος δήλωσε πως η Τσέλσι θα κυνηγήσει στα δύο τελευταία παιχνίδια τις πιθανότητες της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Νταβίντ Λουίζ δεν θέλησε να «βαφτίσει» ακόμα αποτυχημένη τη φετινή σεζόν, καθώς η ομάδα του παραμένει στη διεκδίκηση της Πρέμιερ Λιγκ:

«Μπορείς να πεις ότι είναι μια κακή σεζόν εάν δεν έχεις κατακτήσει κάποιο τρόπαιο μέσα στη χρονιά σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αυτό είναι αλήθεια. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και θέλουμε να κερδίζουμε τρόπαια. Η περσινή σεζόν ήταν κακή μέχρι που κερδίσαμε το Γιουρόπα Λιγκ Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτόματα. Θα είναι δύσκολο», δήλωσε στη Daily Express ο Λουίζ και συνέχισε:

«Είμαστε άνθρωποι… Δώσαμε το καλύτερο όλη τη σεζόν. Όλοι κάνουμε λάθη, όμως δεν είναι πάντα δυνατή η νίκη. Υπάρχει πλάνο για τη νέα χρονιά. Έχουμε κάποιους φανταστικούς παίκτες και όλοι θέλουμε να κερδίζουμε γιατί όταν κάθεσαι σπίτι και βλέπεις τηλεόραση, περιμένεις να δεις την Τσέλσι να διεκδικεί τρόπαια» πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος άσος.

Για το παιχνίδι με την Ατλέτικο: «Η Ατλέτικο έπαιξε με τον ίδιο τρόπο που παίξαμε στην Ισπανία. Αμυνθήκαν καλά και «χτύπησαν» με αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κέρδισαν πέναλτι, όμως θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν ισοφαρίζαμε σε 2-2 στην επόμενη φάση (σ.σ είχαν δοκάρι). Χάσαμε την συγκέντρωση μας και μετά σκόραραν και 3ο τέρμα. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο».

Για το μέλλον του και τα σενάρια που τον θέλουν να υπογράφει στην Μπαρτσελόνα: «Μόνο ο Θεός γνωρίζει», απάντησε αινιγματικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.