Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άδειες σε Βέροια, ΟΦΗ, Πλατανιά και Εργοτέλη, «κόκκινο» σε ΠΑΣ και Άρη

Άδειες σε Βέροια, ΟΦΗ, Πλατανιά και Εργοτέλη, «κόκκινο» σε ΠΑΣ και Άρη

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2014 18:26
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ χορήγησε άδεια συμμετοχής στις Βέροια, ΟΦΗ, Πλατανιά και Εργοτέλη όχι όμως και στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ παράλληλα απέρριψε ως «απαράδεκτη» την έφεση του Άρη.

Ευχάριστα νέα για τους τρεις συλλόγους της Κρήτης (ΟΦΗ, Εργοτέλης, Πλατανιάς) και τη Βέροια, καθώς παρότι οι τέσσερις ομάδες είχαν κοπεί σε πρώτο βαθμό, εξασφάλισαν την αδειοδότηση μετά την έφεση που είχαν ασκήσει.

Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσουν να προετοιμάσουν χωρίς προβλήματα τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, αφού θα μπορούν να πραγματοποιήσουν κανονικά μεταγραφές το καλοκαίρι.

Αντίθετα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον ΠΑΣ Γιάννινα, του οποίου η έφεση δεν έγινε δεκτή, ενώ η πρόταση του Άρη απορρίφθηκε ως «απαράδεκτη».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ και Ο.Φ.Η., κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στις ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, Ο.Φ.Η., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Γ.Σ.

Δεν έκανε δεκτή την έφεση και δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2014-2015 στην ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.