Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαββίδης: «Αποτύχατε όλοι»

Σαββίδης: «Αποτύχατε όλοι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2014 18:06
Δριμύτατη επίθεση στον Ζήση Βρύζα και στα μέλη της διοίκησης εξαπέλυσε ο Ιβάν Σαββίδης στο πολύωρο Δ.Σ του Σαββάτου, προαναγγέλλοντας αλλαγές.

Σε συζήτηση που διήρκεσε περισσότερες από 4,5 ώρες, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης κριτίκαρε σε αυστηρό τόνο τα στελέχη της διοίκησης αναφέροντας: «Αποτύχατε όλοι. Δεν δουλεύει κανένας τομέας σωστά», προτού ξεκινήσει ν’ αναφέρεται στον καθένα προσωπικά, με πρώτο τον Ζήση Βρύζα.

«Πόσες μεταγραφές κάναμε από τη μέρα που ήρθα; », είπε αρχικά στον Βρύζα ο Ιβάν Σαββίδης και όταν αυτός απάντησε: «25 ή 26» του επιτέθηκε: «Θα έπρεπε να ξέρεις ακριβώς. Πήραμε μεγάλο προπονητή, πήραμε τόσους παίκτες και πλέον κινδυνεύουμε να χάσουμε τη θέση που κατακτήσαμε με πολύ λιγότερα λεφτά πέρυσι. Πιστεύεις πως έχουμε λεφτά για πέταμα; Τι κάνατε για αυτό; ».

Ωστόσο ο Βρύζας δεν ήταν ο μόνος που τα «άκουσε», καθώς επίθεση δέχτηκε και η στενή του συνεργάτης, Μαρία Γκοντσάρεβα για τη διαχείριση των οικονομικών, όπως και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης για την υπόθεση Δώνη αλλά και για την ΕΠΟ!

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ προανήγγειλε αλλαγές στο Δ.Σ. χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες, για τις οποίες επιφυλάχθηκε για μετά τα πλει-οφ:

«Θα αλλάξω το σχήμα, δεν μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύετε», δήλωσε και προανήγγειλε ότι η γενική συνέλευση των μετόχων όπου θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις θα γίνει στις 28 Μαΐου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.