Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απότομη προσγείωση για Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Απότομη προσγείωση για Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2014 19:53
Λίγες ημέρες μετά την ιστορική πρόκριση της στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ατλέτικο ηττήθηκε με 2-0 στην έδρα της Λεβάντε και επέτρεψε στη Ρεάλ να την πιάσει στην κορυφή, εφόσον κάνει το 2x2 στα παιχνίδια που «χρωστάει» με Βαλένθια και Βαγιαδολίδ.

Μετά από 9 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, η Ατλέτικο γνώρισε ήττα-σοκ με 2-0 στην έδρα της Λεβάντε και υπέστη πλήγμα στην προσπάθεια της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι «στράβωσε» από νωρίς για την Ατλέτικο, καθώς η ομάδα του Σιμεόνε έμεινε πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό με αυτογκόλ του Φελίπε Λουίς, ενώ στο 69’ ο Μπαράλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους!

Η Ατλέτικο είχε δοκάρι στο 77’ με σουτ του Αντριάν για να επιστρέψει στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Λεβάντε, η οποία έχοντας βασικό τον Λουκά Βύντρα, κατάφερε να πάρει τη νίκη και να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί των «ροχιμπλάνκος».

Παρά την ήττα, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε συνεχίζει κρατάει την τύχη στα χέρια της, καθώς εφόσον κερδίσει τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Μάλαγα (4/5 εντός) και Μπαρτσελόνα (18/5 εκτός) θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας.

Ωστόσο η νίκη της Λεβάντε, βάζει στο κόλπο τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, με την πρώτη να πιάνει την Ατλέτικο στην κορυφή εφόσον κερδίσει τα παιχνίδια που «χρωστάει» με Βαλένθια και Βαγιαδολίδ, ωστόσο θέλει ακόμα μία απώλεια της συμπολίτισσας αφού υστερεί στην ισοβαθμία.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα η οποία υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Ατλέτικο στο «Καμπ Νου», αποκτά ξανά ελπίδες, καθώς εφόσον κάνει το 2x2, φτάνει τους 91 βαθμούς και θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο (υπερτερεί σε τριπλή ισοβαθμία), εφόσον η «βασίλισσα» γνωρίσει την ήττα σε ένα από τα 4 ματς που της απομένουν με Βαλένθια, Βαγιαδολίδ, Θέλτα και Εσπανιόλ.

Η βαθμολογία:

1. Ατλέτικο 88 (36)
2. Μπαρτσελόνα 85 (36)
3. Ρεάλ 82 (34)

Τα γκολ:



Η «κοκορομαχία» Ντιέγκο Κόστα- Σισοκό

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.