Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Να μην χάσουμε την ευκαιρία»

Μέσι: «Να μην χάσουμε την ευκαιρία»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2014 19:40
Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε το… σύνθημα, δηλώνοντας πως η Μπαρτσελόνα δεν θα πρέπει να χάσει την ευκαιρία που της παρουσιάστηκε αλλά να κάνει το 2x2 και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Μπορεί μετά την ισοπαλία της (2-2) με τη Χετάφε το πρωτάθλημα να φάνταζε μακρινό όνειρο για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο η ήττα της Ατλέτικο από τη Λεβάντε (0-2) και οι δύο ισοπαλίες της Ρεάλ με Βαλένθια (2-2) και Βαγιαδολίδ (1-1) επέτρεψαν στους «μπλαουγκράνα» να αποκτήσουν την τύχη στα χέρια τους.

Συγκεκριμένα, εφόσον οι Καταλανοί κάνουν το 2x2 κόντρα σε Έλτσε και Ατλέτικο, τότε θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, με τον Λιονέλ Μέσι να δηλώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν θα πρέπει να χάσουν την ευκαιρία:

«Πρέπει να πάρουμε το περισσότερο που μπορούμε και να μην αφήσουμε την ευκαιρία να γλιστρήσει από τα χέρια μας. Είμαστε καλύτερα τώρα απ' ό,τι μερικές εβδομάδες πριν. Τώρα, έχουμε την ευκαιρία για τον τίτλο και δεν περιμένουμε άλλα αποτελέσματα, διότι αρκούν τα δικά μας» δήλωσε στη «Marca» ο Μέσι.

Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε τα όσα έχουν γραφτεί φέτος γι' αυτόν στον Τύπο:

«Πολλά πράγματα έχουν ειπωθεί φέτος. Και πολλά απ' αυτά είναι ανοησίες, μερικά εξ αυτών μάλιστα είναι ψέματα. Όμως, αισθάνομαι καλά»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.