Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έμερι: «Ήμασταν προετοιμασμένοι»

Έμερι: «Ήμασταν προετοιμασμένοι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2014 02:17
Πανευτυχής για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ από τη Σεβίλλη είναι ο Ουνάι Έμερι ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του έχει μάθει να αντέχει την πίεση και ήταν έτοιμη για την πρόκληση που της παρουσιάστηκε.

Η Σεβίλλη ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας με 4-2 τη Μπενφίκα στα πέναλτι, με τον Ουνάι Έμερι να κατακτά τον πρώτο τίτλο της προπονητικής του καριέρας.

Ο 42χρονος τεχνικός ο οποίος αντικατέστησε τον νυν προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ τον Ιανουάριο του 2013 στην τεχνική ηγεσία της Σεβίλλη, τόνισε πως η ομάδα του έχει μάθει να αντέχει την πίεση και πως ήταν προετοιμασμένη για το τι θα συναντούσε στον τελικό:

«Η Μπενφίκα έφτασε δίκαια στον τελικό, όπως και εμείς. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο το περισσότερο διάστημα, στο τέλος υπήρχε πίεση και έλλειψη δυνάμεων, αλλά αυτή η ομάδα έχει μάθει να αντέχει την πίεση, έχει εμπειρία, ξέρει να είναι σπουδαία και ήταν προετοιμασμένη γι αυτό».

Μάλιστα ο Έμερι ο οποίος είχε ακουστεί στο παρελθόν για τον πάγκο του Ολυμπιακού, αφιέρωσε τον τίτλο στην οικογένειά του, τους φίλους του, στο προπονητικό επιτελείο και του παίκτες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.