Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Χιούλμαντ στην Ευρώπη η Μάιντς

Με Χιούλμαντ στην Ευρώπη η Μάιντς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2014 21:21
Ο Κάσπερ Χιούλμαντ είναι ο εκλεκτός της Μάιντς για να αντικαταστήσει τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας, με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Νόρτζελαντ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον γερμανικό σύλλογο και αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο στο παιχνίδι της νέας του ομάδας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του Τόμας Τούχελ από τον πάγκο της Μάιντς, η διοίκηση της γερμανικής ομάδας βρήκε τον αντικαταστάτη του, ο οποίος ακούσει στο όνομα Κάσπερ Χιούλμαντ.

Πρόκειται για τον Δανό τεχνικό της Νόρτζελαντ ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2011 και την οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012 και παράλληλα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2012/13.

Ο 42χρονος τεχνικός συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο και εκτός από μια καλή πορεία στην Μπουντσελίγκα, καλείται να οδηγήσει την Μάιντς και στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς η γερμανική ομάδα θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 2011.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.