Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν από την Σέλτικ ο Λένον, φαβορί ο Λάρσον!

Παρελθόν από την Σέλτικ ο Λένον, φαβορί ο Λάρσον!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2014 15:03
Μετά από τέσσερα χρόνια, ο Νιλ Λένον αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Σέλτικ, με τον Χένρικ Λάρσον να είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για να αναλάβει το «τιμόνι» του συλλόγου.

Μετά τον Γιώργο Σαμαρά και ο τεχνικός της ομάδας, Νιλ Λένον αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, καθώς ο Β. Ιρλανδός ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Ο 42χρονος τεχνικός ανέλαβε την Σέλτικ αρχικά ως υπηρεσιακός τον Μάρτιο του 2009, ωστόσο έμεινε στον σύλλογο και τον οδήγησε σε τρία διαδοχικά πρωταθλήματα (2012, 2013, 2014) και δύο Κύπελλα Σκωτίας (2011, 2013).

Μάλιστα σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα πρώτο φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Χένρικ Λάρσον ο οποίος είναι τεχνικός της σουηδικής Φάλκενμπεργκ, οδηγώντας την στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Δεύτερο φαβορί είναι αυτή τη στιγμή ο Ντέιβιντ Μόγιες που αναζητάει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του, ενώ τρίτος της σχετικής λίστας είναι ο Όουεν Κόιλ που βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από τη Γουίγκαν τον Δεκέμβριο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.