Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Από την 5η κατηγορία… στον πάγκο της Λιντς!

Από την 5η κατηγορία… στον πάγκο της Λιντς!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2014 17:11
Σε μια κίνηση που έχει ήδη φέρει αρκετές αντιδράσεις προχώρησε η νέα διοίκηση της Λιντς, καθώς ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ντέιβ Χοκαντέι ο οποίος απολύθηκε τον Οκτώβριο από την Φόρεστ Γκριν, ομάδα 5ης κατηγορίας!

Ο Ντέιβ Χοκαντέι είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ στον πάγκο της ιστορικής Λιντς, καθώς ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάσιμο Σελίνο ήρθε σε συμφωνία με τον 56χρονο τεχνικό ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Βέβαια η κίνηση αυτή έχει φέρει αντιδράσεις από τον κόσμο της ομάδας, καθώς ο Άγγλος τεχνικός έχει δουλέψει στο παρελθόν μόνο στη Φόρεστ Γκριν, ομάδα 5ης κατηγορίας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, από την οποία μάλιστα απολύθηκε τον Οκτώβριο καθώς παρά τις υψηλές προσδοκίες, γνώρισε εφτά ήττες σε οκτώ παιχνίδια στην Κόνφερενς.

Ο ίδιος βρίσκονταν στον πάγκο της ομάδας από το 2009 και η θητεία του δεν μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη, καθώς στην πρώτη του σεζόν, η ομάδα υποβιβάστηκε αλλά γλίτωσε στα… χαρτιά τον υποβιβασμό καθώς τη θέση της πήρε η Σάλισμπερι λόγω οικονομικών προβλημάτων. Μάλιστα παρότι τα επόμενα χρόνια η ομάδα είχε από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην κατηγορία, δεν κατάφερε ποτέ να κυνηγήσει την άνοδο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.