Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουντιάλ 2014: «Αγκαλιά» με την πρόκριση η Κολομβία

Μουντιάλ 2014: «Αγκαλιά» με την πρόκριση η Κολομβία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/6/2014 21:06
Η Κολομβία με γκολ των Ροντρίγκες (64’) και Κιντέρο (70’) κέρδισε με 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού, που μείωσε στο 73’ με τον Ζερβίνιο, έκανε το 2x2 και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Μετά τη νίκη της με 3-0 απέναντι στην Ελλάδα, η Κολομβία κέρδισε και την Ακτή Ελεφαντοστού, καθώς πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στους Αφρικανούς και βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ.

Χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό το πρώτο ημίχρονο, καθώς οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες, με εξαίρεση μια φάση του Γκουτιέρες για τη Κολομβία, με τον επιθετικό της ομάδας να μην καταφέρνει να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη ωστόσο, η Κολομβία ανέβασε ρυθμούς, προειδοποίησε στο 59’ με δοκάρι του Κουαδράρο και τελικώς κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων με γκολ των Ροντρίγκες (64’) και Κιντέρο (70΄).

Η Ακτή Ελεφαντοστού κατάφερε να μειώσει με τρομερή ενέργεια του Ζερβίνιο στο 73’, ωστόσο στη συνέχεια παρότι πίεσε, δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με αποτέλεσμα να μείνει στους τρεις βαθμούς χάρη στη νίκη της απέναντι στην Ιαπωνία την πρώτη αγωνιστική.

3ος όμιλος:

1. Κολομβία 6 (2)
2. Ακτή Ελεφαντοστού 3 (2)
3. Ιαπωνία 0 (1)
4. Ελλάδα 0 (1)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.