Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σάντος: «Είμαστε πεισμωμένοι για τη νίκη»

Σάντος: «Είμαστε πεισμωμένοι για τη νίκη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2014 02:11
Την αισιοδοξία του για το νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού που θα επιτρέψει στην Ελλάδα (εάν δεν νικήσει η Ιαπωνία) να πάρει την πρόκριση για τους «16» του Μουντιάλ εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δήλωσε πως η ομάδα είναι πεισμωμένη για τη νίκη, ενώ έθεσε ως βασικό στόχο την επίτευξη τέρματος.

Την επιθυμία του η Εθνική να καταφέρει να σκοράρει και να μπορέσει να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δήλωσε πως όλοι στην ομάδα είναι πεισμωμένοι για τη νίκη.

Ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του (στην προπόνηση δοκίμασε τον Σαμαρά στην κορυφή και τον Χριστοδουλόπουλο αριστερά), έπλεξε το εγκώμιο της Ακτής Ελεφαντοστού ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του αγώνα της Ιαπωνίας με την Κολομβία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάντος


Για τα προηγούμενα ματς: «Το παρελθόν είναι παρελθόν. Πρέπει να σκοράρουμε λοιπόν, κάτι που δεν κάναμε στα δυο πρώτα ματς. Ο βασικός μας στόχος είναι να σκοράρουμε. Έχουμε μέλλον μπροστά μας. Πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο τα καλά μας στοιχεία για να κερδίσουμε».

Για την ανάμνηση του Euro 2012: «Η ανάμνηση της Πολωνίας είναι θετική. Η σκέψη αυτή μας γεμίζει με δύναμη και πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Αύριο θα πάμε για να νικήσουμε. Εμείς πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τη νίκη».

Για τις σκέψεις πριν το ματς: «Υπάρχει μειονέκτημα βαθμολογικό, αλλά δεν μπορούμε να σκεφτούμε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Το θέμα είναι να νικήσουμε. Τελεία. Το θέμα είναι να πάμε στις 29 στο Ρεσίφε. Είμαστε πεισμωμένοι για τη νίκη». Για το Μουντιάλ του ’94, όταν η Εθνική δε σκόραρε: «Οι επιδόσεις του 1994 ήταν κακές. Αλλά τότε χάσαμε τρεις αγώνες, σήμερα δεν ισχύει. Αύριο ελπίζω ότι θα σκοράρουμε. Δεν ξέρω ποιος θα βάλει το γκολ αύριο. Κάποιος θέλω να σκοράρει, το ποιος δεν έχει σημασία. Αν μπορέσει να το βάλει και ο Καρνέζης, γιατί όχι. Μακάρι να το βάλει ο Καρνέζης».

Για την απουσία του Κατσουράνη: «Λείπει ο Κατσουράνης, ο δεύτερος αρχηγός μας. Ο πρώτος μας αρχηγός είναι ο Καραγκούνης. Όλο αρνητικά πράγματα λέτε. Τι θα πάει στραβά, τι δικαιολογίες θα πούμε. Ας σκεφτούμε θετικά και αισιόδοξα… Θα παίξουμε 11 εναντίον 11, τους ξέρουμε. Έχουμε κι εμείς δυνατά σημεία. Είμαστε σίγουροι και γεμάτοι. Είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι».

Για τη συμμετοχή του Μήτρογλου στην ενδεκάδα: «Δεν θα σας πω αν θα παίξει ο Μήτρογλου».

Για το τελευταίο βράδυ πριν το ματς: «Θα περάσω τη βραδιά όπως τις άλλες, όπως πάντα. Ένα τσιγαράκι, άντε δύο μετά το φαγητό. Και μετά θα πάω να κοιμηθώ, όπως κάνω κάθε μέρα».

Για την Ακτή Ελεφαντοστού: «Η Ακτή είναι μια από τις καλύτερες αφρικανικές ομάδες με ταλαντούχους παίκτες που παίζουν σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν πείρα, αλλά αυτό δεν είναι εμπόδιο για εμάς. Είμαστε σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά ξέραμε από την αρχή ότι θα παίξουμε με δυνατές ομάδες. Ξέρουμε τις αδυναμίες της Ακτής. Είμαστε έτοιμοι να τους περιορίσουμε στα θετικά τους και να αξιοποιήσουμε τα αρνητικά τους. Αυτά λέω στους παίκτες. Ένας από τους ρόλους μου είναι να μιλάω στους παίκτες».

Για την τακτική της Εθνικής: «Έχουμε έναν τρόπο παιχνιδιού εδώ και 10 χρόνια με καλά και κακά. Πήραμε ένα ευρωπαϊκό, ήμασταν παρόντες σε 4 μεγάλες διοργανώσεις. Έχουμε πια το DNA, το μυαλό μας και το σώμα μας».

Για το αν θα ενημερώνεται για το αποτέλεσμα της Ιαπωνίας: «Δεν θα έχω άνθρωπο στον πάγκο να μου λέει για την Ιαπωνία. Για μένα δεν παίζει κανέναν ρόλο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.