Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δραστικά μέτρα από Ντε Τσέρμπι στη Μαρσέιγ - Θέλει να μεταφέρει τις προπονήσεις στην Ιταλία!

Δραστικά μέτρα από Ντε Τσέρμπι στη Μαρσέιγ - Θέλει να μεταφέρει τις προπονήσεις στην Ιταλία!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
19/4/2025 18:32
Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στη Μαρσέιγ και γι' αυτό ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι θέλει να πάρει πρωτοφανή μέτρα προκειμένου να αλλάξει την κατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός προπονητής, που πριν λίγο καιρό είχε οδηγηθεί σε ξέσπασμα μετά την ήττα από τη Ρεμς και είχε επιβάλει ritiro στην ομάδα, επιθυμεί να το πάει ένα βήμα παραπάνω και να «μετακομίσει στην Ιταλία για τις προπονήσεις.

Σύμφωνα με την Equipe ο Ντε Τσέρμπι προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να διώξει την αρνητικότητα και την τοξικότητα που υπάρχει στη Μασσαλία και γι' αυτό τον λόγο έχει σκεφτεί να μεταφέρει τις προπονήσεις σε ένα προπονητικό κέντρο στην Ιταλία, με την ομάδα να ταξιδεύει στη Γαλλία μόνο για τους αγώνες.

Η Μαρσέιγ μετά και την ήττα από τη Μονακό «έπεσε» στην 3η θέση της βαθμολογίας και δεν αποκλείεται να μείνει ακόμα και εκτός Ευρώπης αν δεν αντιστρέψει την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα.

Η σκέψη βέβαια του Ντε Τσέρμπι είναι αρκετά δύσκολη να υλοποιηθεί ενώ μοιάζει απίθανο ο Ιταλός να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μετά και το τέλος της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.