«Η Λάτσιο θέλει τον Ιωαννίδη για αντικαταστάτη του Καστεγιάνος»
Η Λάτσιο φαίνεται ότι έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Φώτη Ιωαννίδη σε περίπτωση πώλησης του Τάτι Καστεγιάνος, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία.Συγκεκριμένα η «corrieredellosport» τονίζει ότι οι «λατσιάλι» δεν θα πουν όχι σε μία πρόταση που θα τους ικανοποιεί για τον Καστεγιάνος, ειδικά αν δεν καταφέρουν να βγουν στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα Λιγκ.
Ήδη άλλωστε από την περσινή σεζόν εξέταζαν την περίπτωση του Ιωαννίδη όμως τότε η τιμή του ήταν απαγορευτική για την ομάδα, όμως φέτος υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης του. Μάλιστα αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός «πιέζεται» στα οικονομικά του από την UEFA και ψάχνει να πουλήσει ποδοσφαιριστές, με τον Ιωαννίδη να είναι ένας από αυτούς.
Στη Λάτσιο βέβαια πέρα από τον Έλληνα επιθετικό εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις, όπως αυτές του Ντουροσίμνο της Βικτόρια Πλζεν αλλά και του Καλιμουέντο της Ρεν χωρίς όμως να έχει γίνει κάποια επαφή.